Åldersgräns

För alla som är under 18 år krävs målsmans medgivande för att bli medlem. Målsman avgör också om medlemmen får träna med eller utan målsmans sällskap i åldern 12-15 år. Observera- för att få träna på egen hand från 12 år måste medlemmen deltaga i en obligatorisk gymintroduktion i skadeförhindrande syfte. Denna introduktion kostar 200kr/person och leds av utbildad personal från Gym24. Åldersgränserna gäller från det året man fyller år. Välkommen att kontakta oss för tidsbokning eller mer information.

Inskrivningsavgift
Denna avgift tillkommer på alla nya medlemskap. Du räknas som ny medlem om det har gått mer än 6 månader sedan du avslutat ditt tidigare medlemskap hos oss. Avslutade du ditt medlemskap för mindre än 6 månader från uppsägningsdatum och vill förnya medlemskapet, behöver du inte betala någon ny inskrivningsavgift. (Provvecka, räknas inte som medlemskap.) Inskrivningsavgiften ligger på 300kr och betalas i samband med köpet av medlemskap. 
 

Frysning av medlemskap

Frysning av sitt medlemskap kan ske med minst 1 månad och längst 12 månader i taget
Har du skadat dig, blivigt sjuk eller är gravid och känner att du inte kan träna,kan du frysa ditt medlemskap med uppvisat läkarintyg. 
Ska du på semester, vill pausa träningen under en period över sommaren eller liknande kan du frysa ditt medlemskap för en kostnad av 100 kr. 

Överlåtelse utav medlemskap.
Du kan överlåta ditt medlemskap till en ny medlem, 
Då får du och den nya medlemen komma in till receptionen och fylla i en blankett. En överlåtelseavgift på 100kr tillkommer. Företags Avtal
Vi har avtal med en rad olika företag, bland annat.
Östersunds kommun 
Krokoms kommun
Tieto. 
Jamtli. 
SAAB
Räddningstjänsten.
Försäkringskassan. 
Jämtkraft 
Samhall
Jämtlands gymnasieförbund
Region Jämtland Härjedalen. 
Frösöbiluthyrning 
Attacus Power 
NKV kontorsvaror. 

Fråga i receptionen eller din arbetsgivare om just ditt företag. 
 

Uppsägning/Ångertid

När bindningstiden har gått ut gäller 3 månaders uppsägningstid. För att säga upp ditt medlemskap kommer du antingen in på någon av våra receptioner eller så kan du skicka ett mail till avsluta@gym24h.se. I mailet skriver du ditt namn, personnummer, medlemsnummer samt från och med vilken månad du vill avsluta ditt medlemskap. Om du har bindningstid kvar avslutas medlemskapet när bindningstiden går ut.
 

Har du medlemskap kombinerat med Storsjöbadet måste uppsägningen vara oss tillhanda senast den 10:e.
Det är 7 dagars (från inköpsdatum) ångerrätt på medlemskapen.
 

Autogiro

Alla atuogiroavtal är fortlöpande, alltså måste du själv säga upp medlemskapet med tre månaders uppsägningstid.
Du som är medlem ansvarar för att se till att det finns täckning på angivet konto senast dagen innan betalningens förfallodag. Om täckning saknas vid dragningstillfället kommer ärendet skickas vidare till Preventia finans som sköter vidare hantering. Vid flera obetalda autogirodragningar kan du som medlem spärras tills beloppet är betalt.
Observera att du måste vara 18 år eller äldre, inneha ett svenskt personnummer och ett svenskt bankkontonummer för att kunna teckna autogiro. Är du under 18 år hänvisar vi till receptionerna på våra bemannade anläggningar
 

Personligt medlemskap

Medlemskapet hos Gym24 är personligt. Om detta missbrukas, till exempel  genom att släpppa in andra icke medlemmar eller lånar ut taggen, förbehåller sig Gym24 rätten att debiterar medlemen en administrationsavgift och stänger av medlemmen med omedelbar verkan och att du får betala resterande bindningstid om sådan finns kvar.