Om Gym24

Vi är en gymkedja som erbjuder ett stort utbud av både Individuell Träning, Personlig Träning och Gruppträning på flera anläggningar i Jämtland. Som medlem hos oss har du möjlighet att träna dygnet runt, året runt!

Hos oss kan du hitta fria vikter och maskiner för bl.a. konditionsträning, styrketräning och rehabiliteringsträning. Vi erbjuder även ett varierande utbud fyllt av inspirerande klasser. Allt från Yoga, Cykel och dans till intensiva Les Mills-klasser, HIIT och hoppglädje på studsmatta.

Våra träningsanläggningar är belägna i Östersund City, Brunflo, Frösön, Krokom och Lugnvik.


Historik: 
En morgon när Tony satt i godan ro och drack sitt kaffe och strötittade i tidningen, kom han att tänka på gymutbudet i stan och kände att det var något som fattades... tillgången att träna dygnet runt, oavsett hur du jobbar och hur dina 24 timmar på dygnet ser ut. En glödlampa tändes ovanför Tonys huvud och i det ögonblicket bestämde han sig för att något måste göras, och han var rätt man för jobbet.

Det första gymmet, på gamla brandstationen i Östersund, öppnades i maj 2010. Det blev så populärt att få tillgång till träning dygnet runt så detta utökades så att även en lokal i Krokom stod klar februari 2011. Den 12:e december 2012 öppnade Gym24 sin tredje anläggning på Frösön som även har lokaler för gruppträning. Den 29:e december 2014 utökades Gym24s verksamhet ytterligare med en Gym- och gruppträningsanläggning i Brunflo. I februari 2018 öppnades portarna i Lugnvik och i slutet av 2018 beräknas den sjätte gymmet stå klart på torget i Lillsjön, Odensala.