Känns det som att resultaten aldrig kommer trots ditt hårda slit i gymmet? Vill du bli starkare, få bättre hållning, förändra din vikt eller åka Vasaloppet? Oavsett vad dina mål är kan våra välutbildade personliga tränare på Gym24 hjälpa dig att ta tag i det där som aldrig blir av.

Om du upplever att dina handlingar idag inte för dig närmare dina mål, kan vi hjälpa dig att ta dig dit genom att ge dig de verktyg du behöver för att träna och äta rätt.


Klicka här för att läsa mer

FIT3D

Fit3D är en kroppsvåg som mäter kroppssammansättning, förbränning, hållning, vikt och kroppsmått. Dina resultat sparas visuellt som en 3D-modell av kroppen och du kan enkelt och tydligt följa dina förändringar över tid direkt i mobilen.

Vågen finns på Gym24 i Östersund, Regementsgatan 23. Kontakta receptionen för att boka en tid.


Klicka här för att läsa mer

   gymintroduktion

I skadeförhindrande syfte rekommenderar vi alla medlemmar, vid start av gymträning, att  deltaga i denna introduktion för att få en bättre förståelse- och grundkunskap vad gäller gymträning.

Gymintroduktionen innehåller en grundläggande genomgång av lyftteknik med fria vikter, maskiner samt förslag på hur man lägger upp en smart och hållbar träningsplanering utifrån kroppens behov och muskelgrupper.

Alla gymintroduktioner leds av en av våra Personlig Tränare  och finns tillgängligt att boka på våra anläggningar.

Kommande datum: 
Brunflo: 2019-08-27 Kl. 17:00- CA. 18:30


Pris: 200 kr / Person

För mer information eller tidsbokning är du välkommen att kontakta oss via mejl: info@gym24h.se eller ringa till oss 072 553 90 24 / 073-032 56 24.


(Observera att en Gym Introduktion är ett krav från Gym24:s sida om din son/dotter skall få träna på egen hand från det året medlemmen fyller 12-15 år.)

PT-BuSINESS

Att vara aktiv och träna regelbundet har många fler fördelar än vad många tror. I en allt stressigare vardag prioriteras i många fall inte träningen som privatperson. Forskning visar att företag som investerar i fysisk motion för sina medarbetare upplever en förhöjd lönsamhet och färre sjukskrivningar. Detta tack vare en ökad koncentrationsförmåga, gladare humör och bättre samhörighet i personalen.

Vi erbjuder:
Instruktörsledd träning för 4–20 personer tillsammans med en av våra Lic. Personliga Tränare. Träningstillfällena och träningsformen skräddarsys efter företagets önskemål. Hos oss kan varje individ träna utifrån sin egen nivå, alla kan vara med oavsett tidigare erfarenhet och bakgrund.
Vill du hjälpa personalen i ditt företag till en bättre hälsa och framgång i ditt företag? 

Varmt välkommen att kontakta oss för mer info om PT Business!