LENA HANSSON 

Lena Hansson är den instruktör som varit hos oss på Gym24h under längst tid och det är vi väldigt tacksamma för! 
Tillsammans med Lena kan du köra Body Pump och Jumping. 


Träningsbakgrund:  
Började träna i övre tonåren, då var det aerobicens storhetstid så det var det som var inkörsporten till mitt träningsintresse. (Klädseln var hotpants, stringbody UTANPÅ byxorna, bälte i midjan och USA-sockar.)
Efter det tog gymmet och styrketräningen över och där har jag blivit kvar. I början av 2000-talet blev jag ”headhuntad” till instruktörsuppdraget av ingen mindre än Kersti Erlandsdotter och sedan dess har jag instruerat flera olika koncept.

 
Tränings utbildningar. 
Body Pump var min första utbildning och det har jag instruerat sedan dess. Jumping fitness har jag instruerat sedan 2018 och däremellan har jag instruerat bl.a core, aqua, mamma/barn-träning och indoorwalking
 
Bästa minne som instruktör 
De bästa träningsminnena som instruktör är de när jag fått vara med och sett hur medlemmar utvecklats, fått bättre teknik och blivit starkare! Det är en häftig känsla, både att se och att få vara med och bidra till detta!
 
Bästa träningsupplevelse: 
När jag når de mål jag satt upp för mig själv i min träning är lyckoruset totalt och så även när jag överraskas av ett koncept eller en upplevelse.
Jag glömmer aldrig när jag körde yoga första gången med Johanna Hector. FD. Andersson. Vanligtvis så är jag inte så förtjust i den sortens träning men hon golvade mig totalt med sin kunskap och professionalitet i kombination med hennes personlighet, humor och sätt att instruera. Hon fick mig att utmana mig själv fysiskt och mentalt samtidigt som hon fick mig att skratta ända från magen. Yoga i kombination med humor och skratt var helt nytt för mig och jag älskade det!


När jag inte instruerar: 
Jag gillar även att åka skidor, främst på längden.
Jag älskar att umgås med mina barn, min familj och mina vänner. Träningen är också ett självklart intresse och som den husägare jag är så ägnar jag mig åt att renovera, snickra, gräva och skapa i trädgården.
Jag lever mitt liv efter Pippi Långstrumps motto: ”Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag säkert!”


 

163195262_3909956789087766_6298406504380